Thu. Feb 29th, 2024

Bun venit la Agenda! Această nouă funcție săptămânală va acoperi toate întâlnirile publice din Petersburg, Hopewell și Colonial Heights care ar putea fi importante pentru dvs.

Pe ordinea de zi a acestei săptămâni este o audiere publică de tranzit în zona Petersburg, joi, care este deschisă publicului. Membrii comunității interesați sunt încurajați să participe la audiere și să-și ofere părerea cu privire la locațiile propuse pentru o nouă unitate de întreținere a transportului în zona Petersburg, precum și să aducă în discuție orice nelămuriri sau întrebări pe care le-ar putea avea.

O reuniune a comitetului de revizuire arhitecturală este, de asemenea, pe ordinea de zi pentru miercuri, 14 februarie, pentru a revizui modificările exterioare aduse proprietăților din districtele istorice locale. Rezidenții sunt bineveniți să participe și să ofere contribuții.

În Hopewell și Colonial Heights sunt programate ședințe regulate ale consiliului orașului marți, 13 februarie, ambele fiind deschise publicului. O ședință obișnuită a consiliului orășenesc pentru Petersburg este programată pentru următoarea marți, 20 februarie, care este, de asemenea, deschisă publicului.

Acestea sunt întâlnirile publice de marți, 13 februarie până marți, 20 februarie 2024:

marți, 13 februarie

Hopewell City Council Reuniunea ordinară, deschisă publicului. Ora 18.00, clădirea municipală (City Council Chambers, 300 N. Main St. Hopewell, VA.)

Întâlnirea obișnuită a Consiliului Local al orașului Colonial Heights, între orele 19:00 și 21:00, Camerele Consiliului (201 James Avenue Colonial Heights, VA.)

miercuri, 14 februarie

Reuniunea Consiliului de Examinare Arhitecturală: O ședință publică pentru a analiza modificările exterioare aduse proprietăților din districtele istorice locale. Ora 18.00, Sala Multifuncțională a Bibliotecii Publice din Petersburg (201 W. Washington St., Petersburg, VA.)

joi, 1 februarie5

Audierea publică privind transportul în zona Petersburg, între orele 10:00 și 11:00 și între orele 13:00 și 14:00: Orașul Petersburg/Petersburg Area Transit va organiza o ședință publică la 100 West Washington Street, Petersburg VA (zona holului etajul 1 a Gării Petersburg) pentru a primi contribuția comunității cu privire la locațiile propuse pentru o nouă unitate de întreținere a transportului în zona Petersburg. Comunitatea este invitată să iasă și să pună întrebări sau să abordeze orice nelămurire pe care le aveți.

marți, feb. 20

Ședința obișnuită a Consiliului orașului Petersburg, între orele 17:00 și 20:00, Biblioteca Publică din Petersburg (201 West Washington Street, Petersburg, VA.)

Reuniunea Comisiei pentru Reînnoirea Apei Hopewell, ora 16, Clădirea GRTC Hopewell Water Renewal (231 Hummel Ross Road, Hopewell, VA.)

Acest articol a apărut inițial pe The Progress-Index: City Council, Architectural Review Board and More: THE AGENDA.

By admin