Thu. Feb 29th, 2024

Redarea de către artist a Centrului pentru Cancer Lakewood, care urmează să fie finalizată până în vara anului 2025 (Prin amabilitatea: Lakeland Health System)

Luna trecută, Lakewood Health System din Staples și-a anunțat planurile oficiale de a merge mai departe cu Lakewood Cancer Center.

Suprafața de 19.270 de metri pătrați va fi situată chiar la sud-vest de clinică și este de așteptat să fie finalizată până în vara anului 2025, iar revoluționarea sa va avea loc în primăvara viitoare.

În ultimii doi ani, echipa și serviciile de oncologie Lakewood au crescut exponențial. Combinați asta cu o creștere constantă a acoperirii furnizorului și a devenit clar că era nevoie de o extindere.

Centrul de ultimă generație pentru cancer va include 14 compartimente de perfuzie, un aparat de scanare PET/CT intern și multe altele. A avea o unitate precum Centrul de Cancer într-un cadru rural precum Staples nu este doar nemaiauzit pentru pacienți, ci și pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Centrul de Cancer va include, de asemenea, o zonă dedicată de recepție și așteptare, cu manageri de caz de oncologie localizați în noul spațiu pentru acces facil la pacienți.

Lakeland News este conținut acceptat de membri. Vă rugăm să luați în considerare susținerea Lakeland News astăzi.

By admin